pixelbar is currently

Have a great new year, and have a drink with us!

Happy New Year!

Please join Pixelbar at Wednesday 06-01-2020 around 2000CET (or 8 PM Dutch time for that matter) on our Jitsi to celebrate the beginning of 2021. The year where we can hopefully finally re-open again for public! Lets make a good time online for now. And share some nice words, ideas and wishes for this year. Do we see you in the Jitsi? We sure hope so! The Pixelbar Jitsi


Nederlandse Tekst

Gelukkig Nieuwjaar!

Op Woensdag 06-01-2020 omstreeks 2000CET (of 8 Uur savonds :) ), Zal er een Pixelbar Nieuwjaarsborrel zijn via onze Jitsi, Hopelijk word 2021 het jaar dat we onze space weer kunnen openen voor deelnemers, bezoekers en anders geintereseerden. Voor nu gaan we in ieder geval een leuke on-line nieuwjaarsborrel doen. Laten we in ieder geval eens zien of er leuke zaken te delen zijn. Zien we jou ook op de Jitsi? We hopen het wel! De Pixelbar Jitsi