pixelbar is currently

Pixelbar re-opening

After the awesome BBQ we had on 13-June with our participants, we took a moment to prepare for reopening Pixelbar. The entire area was cleaned, which was no luxery after beeing closed for 2.5 months.

At the same time, we have started on deviding the hacking-desks downstairs with plastic foil. While the Proof of Concept worked, but also showed to be a lot of work, we are awaiting deliveries for the final construction.

Tonight, 19th of June 2020, we want to reopen for a small group of people. We have set the limit of this evening to 5 people. Please talk to eachother in the chat to reserve your spot.

There will be desinfectants for your hands, and cleaning material for the desks, doorknobs etc. We do kindly request you to wash or desinfect your hands when entering the space.

Please also keep the generic rules set by the Government and the RIVM in mind. Current regulations


Nederlandse Tekst

Nadat we afgelopen Zaterdag (13-Juni) een erg gezellige bbq gehad hebben met onze deelnemers, hebben we het moment aangepakt om de voorbereidingen te treffen voor het her-openen van Pixelbar. Wat begon als een wild idee op de chat, liep uit in een complete schoonmaak van de space, Waarbij keuken, tafels beneden en de lounge schoongemaakt zijn na 2,5 maand van gesloten zijn.

Tevens is er een begin gemaakt aan het scheiden van onze hacking-bureaus beneden. Een tijdelijke voorziening met folie is bedacht, en de materialen om dit af te maken zijn besteld.

Vanavond, 19 Juni 2020 willen we voor het eerst weer open gaan. Dit doen we voor maximaal 5 mensen. Overleg dus even via de chat wie er gaat. Als vanavond bevalt, gaan we kijken of we kunnen opschalen. Dit bepalen we echter pas na deze eerste testavond.

Er zijn ontsmettingsmiddelen aanwezig voor de handen, en reinigingsmiddelen voor de tafels, deurklinken enz. Het verzoek is dan ook om je handen goed te wassen bij binnenkomst, of om deze te ontsmetten.

Houdt A.u.b. ook rekening met geldende regelgeving van de overheid en het RIVM. Actuele regelgeving