pixelbar is currently

Open Doors Day 2019
( 30 March 2019 )

On the 30th of March it’s International Open Hackerspace Day! And of course Pixelbar will also open its doors for everyone. Pixelbar can be found at the Vierhavensstraat 56 in Rotterdam in the building called Keilewerf 1.

We are open from 11:00 until at least 17:00. During these hours we will show off our projects, and might even invite you to do some soldering, programming, hacking and/or play a game with our VR goggles. If you have your own small project, just bring it. There is plenty of room in our hackerspace to work on it. And if you really enjoy your time here, you can even become a member!

In the evening there might be some participants left, so don’t hesitate to drop by if you don’t make it before 17:00. On our website pixelbar.nl you can see whether we’re open or closed. There is no need to sign up, just come by. When the outside doors are closed, just push the big red button on the door in the middle of the building and someone will come to open the door. When you can’t visit us on the 30th of March then you’re always welcome to visit us on Wednesdays or Saturdays, check on our website whether we’re open or closed.

Do you want to visit other hackerspaces too? Check out the Dutch hackerspaces site.

Want to help out with this open doors day ? that’s possible too! just sign in at the Pixelbar Wiki ( Spacenet account required ).


Nederlandse Tekst

Op 30 maart is het International Open Hackerspace Day! En natuurlijk zal Pixelbar ook zijn deuren voor iedereen openen. Pixelbar is te vinden op de Vierhavensstraat 56 in Rotterdam in het gebouw genaamd Keilewerf 1.

Wij zijn geopend van 11:00 tot minimaal 17:00. Tijdens deze uren zullen we onze projecten laten zien en jou uitnodigen om solderen, programmeren, hacken en / of een game spelen met onze VR-bril. Als jij jou eigen kleine project hebt, breng het mee er is namelijk genoeg ruimte in onze hackerspace om eraan te werken. En als je het echt naar je zin hebt, kun je zelfs lid worden!

‘S Avonds zijn er misschien nog wat deelnemers, dus aarzel niet om langs te komen als je het niet redt om voor 17.00 uur langs te komen. Op onze website [pixelbar.nl] (https://www.pixelbar.nl/) kunt u zien of we open of gesloten zijn. Het is niet nodig om je van te voren aan te melden, kom gewoon langs! Wanneer de buitendeuren gesloten zijn, drukt u gewoon op de grote rode knop op de deur in het midden van het gebouw en iemand zal komen om de deur te openen. Wanneer u ons op 30 Maart niet kunt bezoeken, dan bent u altijd welkom om ons te bezoeken op de woensdag- of zaterdagavonden.

Wil je ook andere hackerspaces bezoeken? Bekijk de site van Nederlandse hackerspaces.

Wil je helpen met deze open dag? dat is ook mogelijk! log gewoon in op de Pixelbar Wiki (vereist Spacenet-account).