pixelbar is currently

Open Doors Day 2018
( 31 March 2018 )

On Saturday 31’st of March Pixelbar will open it’s doors again to the public. Ofcourse we are not the only one to have an open doors day. Almost all dutch hackerspaces will have their doors open to the public.

From 11:00 until at least 17:00 you can visit us! We will show off our projects, and might even invite you to do some soldering, programming or hacking ;). If you have your own small project, bring it! there is plenty of room in our hackerspace to work on projects!

In the evening there might be some participants left, so don’t hesitate to drop by if you dont make it before 17:00. Just check our website for the current spacestate!

No need to sign up, just come by at our space. You can find us in the Keilewerf.

Do you want to visit other hackerspaces too? Check out the Dutch hackerspaces site.

Want to help out with this open doors day ? that’s possible too! just sign in at the Pixelbar Wiki ( Spacenet account required ).


Nederlandse Tekst

Op Zaterdag 31 Maart zal er bij Pixelbar een open dag gehouden worden. Natuurlijk is Pixelbar niet de enige hackerspace die een open dag houdt! Bijna alle Nederlandse hackerspaces doen mee. Je kunt hier dus ook gerust eens een kijkje nemen.

Vanaf 11:00 tot op zijn minst 17:00 zijn we open. We proberen wat projecten te laten zien, en we hebben natuurlijk plaats genoeg om zelf ook eens de soldeerbout ter hande te nemen. Programmeer je liever? geen probleem! we hebben WiFi. Als je aan een eigen project wilt werken is dat natuurlijk ook mogelijk.

S’avonds zullen er mogelijk ook nog een aantal deelnemers in de hackerspace zijn. Mocht je het dus niet redden om voor 17:00 langs te komen, geen probleem!. Kijk gewoon even op onze website naar de spacestate om te zien of we nog open zijn.

Inschrijven is niet nodig, val gewoon binnen. We zijn te vinden in de Keilewerf.

Mocht je meer informatie willen, of een andere hackerspace willen bezoeken. Neem dan zeker een kijkje op de Nederlandse hackerspaces site.

Als je er heel veel zin in hebt, en zelfs mee wilt helpen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk! schrijf je in dat geval even in op de Pixelbar Wiki ( Spacenet account required ).